Iedere week verse bloemen!

Iedere week vers op locatie bezorgd. Wij doen het werk dan kunt u genieten.

U hoeft maar 1x iets te doen

Iedere week verse bloemen en daar hoeft u maar 1x iets voor te doen. Dat is nog eens service! U kiest bij ons één van de bloem abonnementen voor thuis, op kantoor of bijvoorbeeld uw ontvangstruimte. Daarna maken en bezorgen wij de mooiste bloemen bij u op locatie. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Wat is er mogelijk?

De vraag is eerder; wat niet? We hebben geen standaard pakketten. We horen graag wat je wensen zijn als het gaat om periodiek ontvangen van een boeket, een bloemstuk of planten. Dit kan 1x per week zijn, 1x per 2 weken zijn of misschien wil je wel ieder kwartaal alle bloemstukken vernieuwd hebben in je bedrijf. We werken graag met maatoplossingen u hoeft ons alleen maar je wensen te vertellen.

De bloemabonnementen

Er zijn verschillende abonnementsvormen met bijbehorende prijzen. Je hebt al wekelijks een schitterend boeket vanaf €15 per week exclusief bezorgkosten. Ook kun je er voor kiezen een abonnement te nemen waarbij je, eens per twee weken een boeket ontvangt. Het bloemenabonnement is er zowel voor de particuliere – als voor de zakelijke klant.

Geef het als kado...

Weet je niet wat je iemand moet geven voor hem of haar verjaardag? Geef dan een bloemen abonnement! Het is namelijk het enige kado wat wekelijks een glimlach op het gezicht bezorgt! Dat wil je gewoon niet alleen voor jezelf houden.

Plantabonnementen

Naast ons verse bloemenabonnement hebben wij ook een plantenabonnement. Bedrijven kiezen hier vaak voor als sfeervolle kantooraankleding voor bijvoorbeeld balie of wachtruimte. Ook hierbij is er keuze uit diverse abonnementsvormen. Er worden eenmalig twee ondergronden aangeschaft in onze winkel. Deze maken wij dan telkens opnieuw op. We werken via een omruilsysteem van deze twee ondergronden. Zodat de klant nooit zonder fleurig groen hoeft te zitten. En bovendien geeft het een leuke afwisseling in sfeer en seizoenen.

Abonnement op maat

Daarnaast zijn er nog vele andere opties mogelijk. Bijvoorbeeld kan je ook een abonnement per 2 weken afsluiten.

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden door te spreken!

(Voor de leenvaas brengen wij €1,50 per keer in rekening.)