Wij kiezen niet voor de massa, 
Exclusiviteit staat bij ons voorop. 

Wij doen onze inkopen bij de grootste groothandel van Nederland, Deze groothandel heeft een extreem groot assortiment met exclusieve planten, dat  spreekt ons erg aan. Bij ons ziet u dus geen volle veiling karren van een soort, maar een heel divers aanbod in de mooiste, de nieuwste en de meest bijzondere planten.

Wij streven er ook na om ons aanbod wekelijks te vernieuwen. Ook kun je bij ons alles op het gebied van planten bestellen, door middel van een foto te sturen of aan ons te laten zien.

Planten advies

Wil je advies op gebied van planten en bijvoorbeeld specifieke ruimtes in huis of in je bedrijf? Kom dan eens bij ons langs of stuur ons een e-mail. Wij adviseren je graag.

Planten verzorging

Je groene kamerplant zal extra mooi zijn wanneer je voedt met Planten Voeding. planten voeding bevat essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw planten mooi en gezond blijven.

Daarnaast wordt je plant sterk en gezond door extra humusextracten en een 100% plantaardige biostimulant. Hierdoor kan je plant de voeding beter opnemen. Magnesium (MgO) en IJzer (Fe) zorgen ervoor dat de groene kleur van de bladeren nog intenser zal zijn. Planten zorgen voor zuurstof in de ruimte.

Een leuk weetje
De ananasplant, oftewel de pineapple bromelia, bevat het enzym bromelaine, dit is een ontstekingsremmer. Daarnaast geeft de ananasplant ’s nachts zuurstof af, in plaats van overdag, zoals de meeste andere planten. Deze twee bijzondere eigenschappen schijnen te helpen tegen het snurken. Hierdoor staat deze kamerplant ook wel bekend als de anti snurk plant.