Over Dirma

Na 8 jaar als eerste bindster bij een bloemisterij gewerkt te hebben,
was het tijd om voor mezelf aan de slag te gaan! Ik ben begonnen in Zaltbommel waar ik bijna 2 jaar op afspraak werkte. Hierbij deed ik veel bedrijfsaankleding, bruidsbloemwerk en afscheidsbloemwerk. Na in die periode een grote klantenkring op te hebben gebouwd, heb ik mijn deuren geopend in het prachtige pand aan het Raadhuis 4, te Hedel. De hele week is de winkel open.

Ik heb de opleiding MBO4 Bloem & Vormgeving aan het Helicon gedaan,
die gericht is op het ondernemerschap in de bloemenbranche. De ambitie voor een eigen onderneming is dus altijd al aanwezig geweest.

Dirma met boeket | Dirma Bloem & Stijl

Dirma's Uitdagingen

Om mezelf uit te dagen en inspiratie op te doen doe ik graag mee aan wedstrijden en bezoek ik beurzen. In de tuinen van Appeltern heb ik deelgenomen aan de decoratiewedstrijd, met mijn bloemstuk “Bolbewondering” (2e plaats). Ook heb ik mee mogen doen aan de ‘Wim Hazelaar Trofee’. Hier kreeg ik 5 verrassingsopdrachten. Dit houdt in dat je met beperkte tijd een opdracht moet doen met door de organisatie aangeleverde bloemen. Je kunt jezelf hier dus niet echt op voorbereiden (7de plaats). Daarnaast ben ik door de voorrondes gekomen van de Nederlandse Kampioenschappen “Boeketwedstrijd”. Hierdoor mocht ik deelnemen aan het NK op de Floriade. Het was geweldig om hieraan deel te mogen nemen (14e van Nederland). Daarna heb ik meegedaan aan een bloemenwedstrijd in het teken van afscheidsbloemen en behaalde ik een mooie 24ste plaats van de bijna 90 deelnemers. Nok de bloemistenwedstrijd “de smaak van van Gogh behaalde ik de eerste prijs.

Ook heb ik de leerlingen van het MBO Den Bosch geëxamineerd.

Boeket van de maand!

Iedere maand hebben we een boeket van de maand. We stellen het boeket samen met bloemen en producten die passend zijn voor die maand. Dit kan op basis zijn van seizoensproducten, kleur, geur of thema. Dat is iedere maand genieten van een prachtig boeket en deze is ook online in onze shop te bestellen.

De winkel

Met een schitterende winkel in het hartje van Hedel is er altijd een plek in de Bommelerwaard waar je terecht kunt voor de mooiste boeketten, planten en interieurproducten.

We zijn gecertificeerd met een gouden certificaat voor de duurzaamheid, zijn up-to-date en werken altijd met verse producten. Kom eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom.

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

WhatsApp Image 2022-10-13 at 1.36.51 PM

Valerie

Met haar favoriete boeket

Ik ben Valerie 28 jaar
Ik woon in Berghem
Samen met mijn vriend en onze zoon
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.
Ik ben bloemist sinds 2010

WhatsApp Image 2022-10-13 at 1.36.49 PM

Chantal

Met haar favoriete boeket

Ik ben Chantal 20 jaar
Ik woon in kerkwijk bij mijn ouders,
In mijn vrije tijd sport ik graag, en ben ik graag met mijn auto weg.
Ik ben bloemist sinds 2018
Maar als kind liep ik al in de kas bij mijn tante en hielp ik ook graag mee.

Dirma-favoriete-boeket-dirma-bloem-en-stijl

Dirma

Met haar favoriete boeket

Ik ben Dirma 34 jaar
Eigenaresse van Dirma bloem & stijl En samen met mijn man zijn wij trotse eigenaren van POPPINGart en hebben wij een dochter. Ik ben bloemist sinds 2002
In onze vrije tijd fietsen wij graag, en doen leuke dingen met Roos (onze dochter)
Ons werk is ook onze hobby.

Natalie

Met haar favoriete boeket

Ik ben Natalie 35 jaar
Ik woon in Waalwijk samen met mijn man en onze 3 kinderen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.
Ik ben bloemist sinds 2004

Goud gecertificeerd

Om duurzaam goud gecertificeerd te worden moet Dirma Bloem & Stijl aan vele eisen voldoen. De certificering wordt alleen toegekend als er bijvoorbeeld minimaal met 50% duurzaam geteelde bloemen en planten wordt gewerkt. De bezorg auto voldoet aan strenge criteria als het gaat om uitstoot en vervuiling en de winkel alleen gebruik maakt van groene energie. Wij voldoen aan de strengste eisen hierin en mogen met trots zeggen; Wij zijn duurzaam gecertificeerd met de klasse; GOUD!